Niscoo Fondsen

  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_user_name::init() should be compatible with views_handler_field_user::init(&$view, $data) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/views/modules/user/views_handler_field_user_name.inc on line 0.

Niscoo heeft twee fondsen ingesteld, te weten een Projectenfonds en een Sprekersfonds.

Het Niscoo Projectenfonds heeft tot doel om nieuwe ontwikkelingen binnen de agrarische sector te stimuleren. Ook pojecten die gericht zijn op verbetering van het imago van de Noordelijke landbouw kunnen voor een bijdrage in aanmerking komen.

 Het Niscoo Sprekersfonds wil voor groepen boeren de drempel verlagen om een onafhankelijke spreker voor een bijeenkomst in te huren. Het Niscoo Sprekersfonds is nieuw en zal op 1 september 2014 worden opengesteld. 

 Per fonds gelden specifieke voorwaarden, welke u daar kunt lezen. Het bestuur beslist over de aanvragen.