Niscoo Projectenfonds

  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_user_name::init() should be compatible with views_handler_field_user::init(&$view, $data) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/views/modules/user/views_handler_field_user_name.inc on line 0.

Het bestuur van Niscoo wil met het Niscoo Projectenfonds nieuwe ontwikkelingen in de agrarische sector stimuleren.Daarnaast komen ook projecten in aanmerking die een bijdrage leveren aan het bevorderen van het positieve imago van de landbouw. 

Een aanvraag wordt beoordeeld op het belang ervan voor de sector. Daarbij is de motivatie erg belangrijk. Dit naast het feit dat uit de opzet en de financiele onderbouwing ook de haalbaarheid van het project naar voren moet komen. 

Alle projecten of initiatieven worden door het bestuur getoetst aan de voorwaarden. De bijdrage is maximaal 5.000 euro per project.

Het bestuur van Niscoo heeft de afgelopen jaren onder andere de volgende projecten/initiatieven ondersteund: Het Fries Landbouwmuseum, het AJF, BvPF, Vrouwen van Nu, Elan.

Recent zijn er bijdragen toekend aan de Pootaardappelacademie, een onderzoek naar de verdeling van meststoffen, een innovatieproject rond de loofdoding in pootaardappelen, een promotiefilm over bedrijfsopvolging en een documentaire over ruilverkavelingen.

Voor aanvragen kunt u contact opnemen via info(AT)niscoo.nl