Niscoo Sprekersfonds

  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_user_name::init() should be compatible with views_handler_field_user::init(&$view, $data) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/views/modules/user/views_handler_field_user_name.inc on line 0.

Op 1 september 2014 heeft Niscoo een nieuw fonds ingesteld: Het Niscoo sprekersfonds.

Binnen het werkgebied van Niscoo (in principe de 3 Noordelijke provincies) kunnen verenigingen of studiegroepen een bijdrage ontvangen voor de kosten van een externe, onafhankelijke spreker. U als aanvrager hoeft geen lid te zijn van Niscoo. 

Wat zijn de voorwaarden?

  1. Het thema moet betrekking hebben op een thema rond de agrarische sector.
  2. De bijeenkomst is bij voorkeur openbaar. Mocht dit niet het geval zijn, dan moet van de bijeenkomst een verslag worden gemaakt dat door Niscoo gepubliceerd kan worden (minimaal 250 woorden).
  3. Een organisatie mag maximaal 1 maal per kalenderjaar een aanvraag indienen.
  4. Voor dezelfde spreker wordt maximaal  1 maal per kalenderjaar een bijdrage toegekend. 
  5. De bijdrage is 50% van de kosten van de spreker, met een maximum van 400 euro, exclusief evt. BTW.
  6. In de uitnodiging en de uitingen achteraf wordt melding gemaakt van de bijdrage uit het Niscoo sprekersfonds. Verder zullen wij openbare bijeenkomsten opnemen in onze agenda en onze digitale nieuwsbrief. De details hiervan zijn in de toekenningsbrief opgenomen.
  7. Niscoo kan specifieke voorwaarden stellen met betrekking tot de publicatie van informatie uit de bijeenkomst. Ook deze voorwaarden worden in de toekenningsbrief opgenomen. 

De aanvraag en afhandeling

Dien uw aanvraag uiterlijk 2 maanden voor de bijeenkomst in. Dan hebben wij de tijd om uw aanvraag zorgvuldig en tijdig te beoordelen.  U kunt uw aanvraag via dit formulier indienen. 

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via info(AT)niscoo.nl.