Subsidie 2015-2016

  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_user_name::init() should be compatible with views_handler_field_user::init(&$view, $data) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/views/modules/user/views_handler_field_user_name.inc on line 0.
Ook in het komende seizoen kunt u weer bij Niscoo subsidie aanvragen. Het bestuur heeft de lijst met subsidiabele activiteiten aangepast. Belangrijke onderdelen als de Kringloopwijzer en Veldleeuwerik zijn gebleven. Voor beide zijn nu ook de vervolgjaren subsidiabel.
Een overzicht van onze subsidiabele activiteiten vindt u op ons declaratieformulier.
Er loopt momenteel een proef met een groepsgewijze declaratie voor studiegroepen Kringloopwijzer van 3D-agro advies. Wanneer u in één van deze studiegroepen zit, hoeft u zelf geen declaratieformulier in te dienen, maar wordt dat via de studiegroepbegeleier verzorgd.
Voor alle andere declaraties is de werkwijze als volgt:
Om de subsidie te ontvangen gelden de volgende spelregels:
1. U bent lid van Niscoo en neemt een van de specifiek benoemde diensten af.
2. U ontvangt van de productleverancier een nota met hierop het bedrag van de afgenomen dienst. Die nota dient u volledig aan de Productleverancier te voldoen.
3. Download hier uw declaratieformulier voor het seizoen 2015-2016. Dit formulier vult u in en u stuurt dit met een kopie van de nota naar het adres op dit formulier.
N.a.v. dit bewijs zal het subsidiebedrag dat bij de afgenomen dienst staat vermeld aan u worden overgemaakt.
Voor 2015/2016 kunt u uw subsidie uiterlijk tot 1 december 2016 declareren.