Ledensubsidies

  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_user_name::init() should be compatible with views_handler_field_user::init(&$view, $data) in /mnt/web108/a1/67/52712467/htdocs/domains/niscoo.nl/sites/all/modules/views/modules/user/views_handler_field_user_name.inc on line 0.

Ondernemen betekent blijven ontwikkelen en kennis verzamelen om uzelf en uw bedrijf te verbeteren. 

Aan dat proces kan Niscoo een steentje bijdragen door een ruim aanbod aan kennisproducten aan te bieden. Dat doen we door het organiseren van verschillende soorten bijeenkomsten, maar ook door ondernemerscursussen en adviestrajecten met met aantrekkelijke kortingen aan onze leden aan te bieden. Dit laatste is ons 'Ondernemerspakket'.

Ondernemerspakket

Binnen het Ondernemerspakket heeft Niscoo, exclusief voor haar leden, met een aantal organisaties (onze Kennispartners) afspraken gemaakt over het stimuleren van specifieke diensten. Op grond van deze afspraken verleent Niscoo op diverse diensten van deze kennispartners een stimuleringsbijdrage aan haar leden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde studiegroepen of een grondverbeteringsadvies. Jaarlijks stelt Niscoo de lijst met de te stimuleren diensten vast. 

Bent u lid van Niscoo? Dan kunt u via deze link een beschrijving vinden van ons Ondernemerspakket.