ALV met Teun Smits van Smits Groep

Algemene Ledenvergadering met aansluitend Teun Smits van de Smits Group

Datum en tijd
Categorie
Kennisbijeenkomst

Boeren in Oekraïne in oorlogstijd!

Op dinsdag 28 maart as. organiseert Coöperatie Niscoo een bijeenkomst met agrarisch ondernemer Teun Smits, met onder andere melkkoeien in de Oekraïne. Maar ook varkens, akkerbouw, recycling in Nederland en Engeland. Deze bijeenkomst vindt aansluitend plaats op de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering is alleen toegankelijk voor leden van Niscoö. Om 20:30 zijn ook niet leden en belangstellenden welkom bij de bijeenkomst met Teuns Smits.

Datum: 28 maart 2023
Aanvang ALV: 19.30 uur (alleen NISCOÖ leden) inloop bijeenkomst met spreker Teun Smits: 20.30 uur.

Aanmelden kan hier: https://www.niscoo.nl/form/bijeenkomst-met-teun-smits