Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenda

Niscoo organiseert het hele jaar door bijeenkomsten. In de zomer is dit op locatie, in de winter zijn er kennisbijeenkomsten in een zaal. Elke geïnteresseerde is van harte welkom, u hoeft dus niet persee lid te zijn. Natuurlijk stellen we uw lidmaatschap wel zeer op prijs en komt u aanmerking voor het ondernemerspakket. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden, aanmelden wordt wel op prijs gesteld. Dan zorgen we dat er voldoende stoelen klaar staan. Het bestuur hoopt u elke keer een Niscoo-waardige avond te bieden met een doorkijkje naar de toekomst, veel innovatie, out of the box én volop ruimte voor discussie.

Laat weten wat u ervan vond

We zijn natuurlijk heel benieuwd of we hierin ook slagen, vergeet dan ook niet op onze Facebook een berichtje achter te laten hoe u de avond heeft ervaren. Volg onze pagina en blijf altijd op de hoogte van de nieuwe activiteiten.

Bestuurdersbijeenkomsten

Drie keer per jaar organiseert Niscoo een bestuurdersbijeenkomst, exclusief voor bestuursleden van coöperaties. Indien u geen bestuurder bent, maar wel graag aanwezig zou willen zijn. Stuur dan een mail naar info@niscoo.nl, wij bekijken per bijeenkomst wat mogelijk is. Bent u bestuurder en ontvangt u geen uitnodiging voor deze avond. Ook dan wordt een berichtje op prijs gesteld. We voegen u dan toe aan de verzendlijst. 

Binnenkort

Momenteel zijn er geen activiteiten gepland