Lid worden

Bent u agrarisch ondernemer in het noorden van Nederland? Dan bent u van harte welkom als lid bij Niscoo. Via onderstaand formulier meld u zich aan. In de volgende bestuursvergadering komt uw lidmaatschapverzoek ter sprake, daarna ontvangt u bericht. 

  • Alleen agrarische ondernemers kunnen lid worden van Niscoo. Dit moet aangetoond worden a.d.h.v. uw KvK nummer.
  • Niscoo richt haar activiteiten uitsluitend op ondernemers in Noord Nederland. Daarom zijn de leden ook afkomstig uit Noord Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe)
  • Na uw aanmelding beslist het bestuur over uw lidmaatschap.
  • Er is een éénmalig entreegeld van € 150,- (inclusief BTW).
  • Er geldt een contributie van € 25, - per jaar (prijspeil 2020, inclusief BTW). Deze contributie is verschuldigd vanaf het kalenderjaar nadat u lid bent geworden.
  • U dient akkoord te gaan met automatisch incasso. Indien u daar bezwaar tegen heeft is lidmaatschap niet mogelijk. 

Vanaf het moment dat u uw entreegeld heeft betaald kunt u in principe van alle voordelen van Niscoo gebruik maken. Indien er subsidies zijn waarvoor een minimale lidmaatschapstermijn geldt, is dit bij de specifieke subsidie aangegeven.

Opmerking: Het komt voor dat opgave via het onderstaande formulier niet goed gaat. Dit heeft te maken met de beveiligingsinstellingen. In dat geval kunt u de gevraagde gegevens ook mailen naar info@niscoo.nl.

 

Aanhef
In welke sector bent u werkzaam
Zijn er binnen uw bedrijf nog andere personen lid van Niscoo?
Neemt u het lidmaatschap van een familielid over?