Overslaan en naar de inhoud gaan

Belevingsfonds

Het bestuur van Niscoo wil met het Niscoo belevingsfonds het delen van kennis en ervaringen, nieuwe ontwikkelingen in de agrarische sector en positieve beeldvorming over de sector stimuleren. De doelgroep kan heel breed worden gezien: schoolklassen, boeren, bedrijfsleven en overige stakeholders.Een aantal factoren weegt het bestuur in haar besluitvorming: motivatie, andere vergoeding vanuit andere bronnen of projecten.

Positieve beeldvorming

Als de openstelling van het bedrijf of excursie bijdraagt aan een positieve beeldvorming in de maatschappij is dat een plus. Alle projecten of initiatieven worden door het bestuur getoetst aan deze voorwaarden. De bijdrage is maximaal 100 euro per dag met een maximum van 500 per bedrijf per jaar. Het fonds kan ook door collectieven worden aangevraagd. Je maakt echter geen aanspraak als je van een collectief al een bijdrage ontvangt. 

Aanvraag insturen

Denkt u dat uw project in aanmerking komt voor het fonds, stuur uw aanvraag naar: info@niscoo.nl. Zorg voor een heldere uitleg van het project en voeg een begroting toe. De eerste volgende bestuursvergadering wordt uw aanvraag besproken.